De truc van de weegschaal

afvallen en de weegschaal

Wil jij graag afvallen?

Wil jij graag afvallen en weet je niet goed waar je moet beginnen, ik heb 1 gouden tip voor je! Weeg jezelf regelmatig! Als je wil afvallen is het belangrijk om bij te houden hoeveel je afvalt of aankomt. De bedoeling is afvallen maar soms kan het natuurlijk zo zijn dat je nogal eens zondigt wat ook een keer mag zolang het maar niet te vaak gebeurd.

De truc van de weegschaal!

Als je wil afvallen is jezelf regelmatig wegen een goed idee. Ik zou zeggen: Weeg jezelf iedere dag, je ziet dan precies hoeveel je die dag ervoor bent afgevallen of aangekomen. Zo kun je precies zien of je je goed genoeg aan je eet en beweeg patroon hebt gehouden. Het kan natuurlijk zo zijn dat je doordat je extra gezweet hebt of meer of minder na de wc bent geweest, de weegschaal iets anders aangeeft en je kleine afwijkingen ziet in het begin. Schrik niet! Als je jezelf regelmatig weegt, liefst elke dag dan zullen die schommelingen helemaal niet zo groot zijn.

afvallen en de weegschaal

Als je af wil vallen kan elke dag wegen een goede motivatie zijn!

Als je af wil vallen en je gaat je elke dag wegen dan kunnen de kleine resultaten die je elke dag boekt 100 tot 300 gram per dag een goede motivatie zijn voor je om extra te gaan bewegen en gezonder te eten. Bij mij persoonlijk werkte dit heel goed en ik ben dan ook een tijdje terug 27 kilo afgevallen !

(80)

Over de auteur