Glijmiddel bestellen

eiwitshakes

Wil je weten wat glijmiddel is? Nieuwsgierig naar de werking van glijmiddel? Wil je weten welke soorten glijmiddelen er allemaal zijn en waar je deze kunt bestellen? Na het lezen van dit artikel heb je antwoord op al deze vragen.

Wat is glijmiddel en hoe werkt het?

Tijdens seks is er niet altijd genoeg vocht aanwezig bij beide lichamen om wrijving te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld wrijving zijn tussen beide geslachtsdelen of tussen een geslachtsdeel en een hand of seksspeeltje. Normaal gesproken komt er voorvocht uit de penis en scheidt de vagina ook vocht af wanneer er sprake is van seksuele opwinding. Bij sommige mensen en in sommige gevallen werkt dit echter niet helemaal zoals het hoort. Gelukkig biedt glijmiddel de oplossing. Deze vloeistof zorgt er namelijk voor dat het vrijen veel comfortabeler is voor beiden. Overigens zijn er ook genoeg mensen met voldoende afscheiding van vocht die alsnog glijmiddel gebruiken. Het verhoogt het genot en de comfort tijdens het vrijen. Het glijmiddel wordt voor het vrijen op en rondom de geslachtsdelen gesmeerd zodat de seks veel soepeler verloopt.

Soorten glijmiddel

Er zijn verschillende soorten glijmiddelen en Condoomfabriek.nl verkoopt deze. Allereerst heeft elke glijmiddel een basis en die basis kan verschillend zijn. De meest bekende is wellicht het glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel bestaat logischerwijs grotendeels uit water en gedeeltelijk uit glycerine. Voordelen zijn onder andere dat het goed glijdt en dat het seksspeeltjes en condooms niet beschadigt. Nadeel is het feit dat het glijmiddel na een poosje is uitgedroogd en opnieuw aangebracht moet worden. Bij siliconen glijmiddel is dat niet het geval. Dit glijmiddel is wat duurder maar ook comfortabeler. Zo kan het bijvoorbeeld onder water gebruikt worden en droogt het nooit uit. Er zijn vele verschillende varianten van glijmiddel zoals verschillende smaken, stimulerende glijmiddelen en verzorgende glijmiddelen.

Verschillende merken

Condoomfabriek heeft verschillende merken glijmiddel voor je klaar staan. Je kunt bijvoorbeeld glijmiddel kopen van de merken Pjur en Swede, maar ook Durex glijmiddel of Safe glijmiddel is in het assortiment opgenomen. Verder is er nog Condoomfabriek glijmiddel, het alom geprezen eigen merk van Condoomfabriek. Dit glijmiddel kopen is aan te raden omdat het goedkoop is en ook nog eens kwaliteit heeft! Kijk gerust op je gemak rond op de website en bekijk de vele soorten en merken glijmiddelen die speciaal voor jou in het assortiment zijn opgenomen.

Glijmiddel bestellen

Glijmiddel bestellen bij Condoomfabriek gaat eenvoudig en snel. Je kunt het simpelweg online bestellen. Klik op het glijmiddel van jouw keuze en vervolgens kun je het product toevoegen aan de winkelwagen. Het betalen kun je erg eenvoudig op veel verschillende manieren doen. En het mooie is ook nog eens dat je het bestelde product ontzettend snel in huis hebt. Wanneer je voor 16.00 uur glijmiddel bestelt op Condoomfabriek.nl, wordt het door ons dezelfde dag nog verzonden, zodat je het glijmiddel de volgende dag al in huis hebt!

(50)

Over de auteur