Bootcamp training volgen?

peronal-trainer

Veel mensen zijn bezig met het verbeteren van hun conditie of het verhogen van hun welzijn op geestelijk niveau. Sommigen gaan naar de sportschool en trainen zonder begeleiding, andere hebben juist meer behoefte aan een personal trainer om te werken aan zichzelf. Bij Sterker dan Ooit in Leiden kun je bijvoorbeeld begeleid worden door een personal trainer die je kan helpen met je fysieke conditie maar dus ook met je je lekkerder voelen op mentaal gebied. Het grote voordeel van een personal trainer is natuurlijk dat je een goede begeleiding en feedback krijgt omdat je constant wordt gemonitord. Doe je iets verkeerd dan wordt je daarin gecorrigeerd en dat ontbreekt natuurlijk als je individueel zonder begeleiding gaat trainen. Je kunt ook de kosten van een personal trainer vergelijken met de kosten van een abonnement bij een fitnessclub.

Op het gebied van fysieke training is de bootcamp een leuke oefening.
Bootcamp training is het ultieme hippe trainingsprogramma, het omvat zowel conditietraining, krachttraining als flexibiliteit in een uitgebreid programma. Als je gewicht wilt verliezen, conditie verbeteren, een strakker lichaam, spieren opbouwen en zonder risico’s, dan is bootcamp training ongetwijfeld de beste keuze voor jou. Het goede nieuws is dat je niet in een muffe zaal moet sporten, omdat het buiten plaatsvindt! Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van bootcamp training op een rijtje gezet

Goede instructies en begeleiding die je nodig hebt

Als je kwalitatieve hulp nodig hebt om u door elke stap van je transformatie te leiden, dan is bootcamp training juist wat je moet doen: een ervaren, goed opgeleide, ervaren en toegewijde instructeur is er altijd voor je. Hij zal je motiveren en helpen om je doel te bereiken.

Je krijgt er veel energie door

Sport staat bekend als een natuurlijke, efficiënte energie booster, en bootcamp doet dat ook! Het kan depressie of angsten verlichten in een handomdraai! Heb je te maken met een hoop stress en druk van het werk, en je bent op zoek naar een efficiënte manier om zich hiervan te ontdoen. Bootcamp training kan vermoeiend zijn, maar het verhoogt wel je humeur en je zelfverzekerdheid!

Afwisselende training met heel veel variatie

Bootcamp training is zeer flexibel en variërend, de oefeningen zitten tussen de 30-40 minuten. Als je wil een gezonde en actieve levenswijze krijgen maar niet altijd tijd hebt om lang te sporten, dan is dit het antwoord op je vraag.

Bootcamp is echt een beleving te noemen

Bootcamp wordt gekenmerkt door dynamische training: elke work out is anders, dus je zal je zeker nooit vervelen tijdens de work out. Je zult betrokken en geïnteresseerd blijven, want een bootcamp training houdt je scherp en geïnteresseerd.

Tevreden gevoel als je een bootcamp volgt

Last, but not least, deze vorm van opleiding is gericht op iedereen want het is geschikt voor alle fitness niveaus. De resultaten zijn direct zichtbaar binnen enkele weken, op voorwaarde dat je de trainingen op regelmatige basis bijwoont. Je zal jezelf zal zeker dankbaar zijn voor je beslissing eens je begonnen bent.

(61)

Over de auteur