Night Protein XXL Nutrition review

Night Protein XXL Nutrition review

Night Protein XXL Nutrition review

Mijn Night Protein XXL Nutrition review

Micellar caseïne is speciaal gemaakt om voor het slapen gaan in te nemen om zo de hele nacht voorzien te blijven van eiwitten en om geen honger te krijgen ‘s nachts.

En daar zorgt dit product zeker voor! Daarnaast valt het ook niet zwaar op de maag (wat je zou denken misschien van micellar caseïne). Veel mensen klagen al snel dat micellar caseïne heel dik is, maar je kan het zo dik of dun maken als je zelf wilt… net hoeveel vloeistof je eraan toevoegt.  Zelf vind ik het heerlijk in de kwark, of met een heel klein beetje melk te mengen zodat je een beetje een ”papje” krijgt.

Je merkt echt dat de micellar caseïne in Night Protein van zeer hoge kwaliteit is, aan de dikte van de shake en aan de smaak. Ook de voedingswaarden zijn vergeleken met andere merken echt bijzonder goed.

89% eiwit en slechts 2% kooolhydraten en 1% vet.

Ik heb de chocolade smaak en deze is niet overdreven zoet en heeft een erg lekkere chocolade smaak.

Echt een dikke aanrader, en denk wel de beste micellar caseïne die ik geproefd heb.

Ik hoop dat mensen iets aan deze Night Protein XXL Nutrition review hebben gehad.

Groet,

Casper

(309)

Over de auteur

One thought on “Night Protein XXL Nutrition review

  1. Echt een onzettend goed dieet. Ze maken hun befeotls waar (geen honger, snel afvallen, je voelt je opvallend fit en geen jojo-effect) en de diverse sapjes, soepjes, omeletjes etc. zijn qua smaak goed te doen. Ik ben in 2 weken 4 kilo afgevallen (dat was begin mei) en daarna gaan sporten en wat meer op m’n voeding gaan letten. Je hebt immers dan die kilo’s eraf, en dat motiveert heel erg om door te gaan. Je hoeft na je dieet echt niet als een konijn te gaan leven en kunt (zolang je erbij blijft sporten en op je voeding let) in het weekend gewoon een biertje of een wijntje drinken.Intussen zijn er daardoor nu 6 kilo af. Enige nadeel is dat D for Diet prijzig is, maar daarvoor krijg je ook een dieet terug dat in alle opzichten werkt en gewoon goed aanvoelt. Dit is het eerste dieet ooit dat voor mij goed werkt en ik zou het iedereen aanraden.

Comments are closed.