Wie werden er mooi met botox?

Sharon-Stone

Op het gebruik van botox ligt allang geen taboe meer. Botox is de ideale manier om rimpels tegen te gaan en zorgt ervoor dat mensen op latere leeftijd er nog altijd vitaal uitzien. En laten we eerlijk zijn: wie wil dan nu niet? Waarom er niet mooi uit blijven zien als de mogelijkheden voor het grijpen liggen? We noemen een aantal beroemde mensen die er ook zo over dachten. Zij werden mooi door botox.

Sharon-Stone-6281485

Sharon Stone
Actrice Sharon Stone is een van de bekendste mensen die (nog) mooier werd met botox. Ze is zelfs het gezicht geworden van een injectable-merk. Het resultaat bij de actrice oogt zeer natuurlijk. Sharon Stone laat met haar behandelingen veel harten van mannen nog sneller kloppen dan ze eerder al deed.

Daniëlle Overgaag
Het is even een overgang naar een ander kaliber, maar Daniëlle Overgaag is in Nederland een van de vele voorbeelden van het mooi worden met botox. Wie zegt u? Daniëlle Overgaag? Ja, inderdaad. Mocht u haar niet kennen: ze is getrouwd met ‘Arnie’ van Goede Tijden, Slechte Tijden. Daniëlle ziet er inderdaad prachtig uit en het gebruik van botox is nauwelijks te zien. Haar gezicht ziet er zeer natuurlijk uit. Daniëlle heeft veel gesport in haar leven (ze was een succesvol wielrenster) en dat kan invloed hebben op het gezicht. Hoe lager het vetpercentage, hoe meer rimpels in het gezicht.

Patricia Paaij
Laat Sharon Stone het niet horen dat ze in één rijtje wordt genoemd met Patricia Paaij. Maar toch verdient Patricia een plek in dit rijtje. Ze is namelijk 63 jaar en doet het nog altijd goed bij de jonge mannen. Had ze niet een vriend van rond de 30 jaar? Patricia zegt zelf dat je voor baby-botox moet kiezen en dat je het niet te dicht bij de wenkbrauwen moet laten spuiten. Zou dat haar geheim zijn?

Angela Groothuizen
We blijven in Nederland. De Alkmaarse Angela Groothuizen, voormalig Dolly Dot, heeft namelijk ook botox gebruikt. Had u niet gedacht , hè? Daarom noemen we haar. Het leuke aan Angela is dat ze iedereen openlijk vertelt over haar botox behandelingen, waarmee nogmaals wordt bevestigd dat er geen taboe meer lijkt te zijn. Angela is 53 jaar oud, maar al had je me verteld dat ze 10 jaar jonger was, dan had ik het ook geloofd. Ze laat vooral haar frons tussen de wenkbrauwen regelmatig wegwerken met botox.

(1452)

Over de auteur