Afvallen tips – De beste tips om af te vallen!

afvallen tips

Afvallen tips! De beste tips om af te vallen!

Met deze afvallen tips hebben we de beste tips om af te vallen voor je op een rijtje gezet. Het gaat je serieus helpen om af te vallen!

Afvallen tips: Nummer 1 tot en met 3:

 • 6 – 8 keer per dag eten. Dit klink misschien gek maar doordat je 6 tot 8 keer per dag eet verhoog je je stofwisseling en hierdoor ga je meer calorieën verbranden zonder er iets voor te doen! Dit is één van de beste tips om af te vallen!  
 • Veel water drinken. Water reinigt je lichaam en voert afval stoffen af, het is dus belangrijk om veel water te drinken! (zo’n 3 liter per dag is perfect)
 • Stop met het drinken van frisdrank. Frisdrank zit bomvol met calorieën waarvan bijna alleen maar suikers, verder zit het vol met chemische stoffen. Het beste zou zijn om helemaal geen frisdrank meer te drinken maar lukt je dit niet dan zou je ook eens kunnen kijken naar bijvoorbeeld Coca Cola Zero. Hier zitten geen suikers in dus dat is beter om af te vallen. Het beste is je frisdranken te vervangen door water, thee of melk.

Afvallen tips: Nummer 4 tot en met 6:

 • Kook zelf en eet vers! In voorverpakt eten en kant en klaar maaltijden zitten veel calorieën en chemische stoffen zoals smaakversterkers. Ga eens helemaal vers en natuurlijk koken, denk hier bijvoorbeeld aan: Tomatensaus poeder uit een pakje, dit zit vol met chemicaliën en is makkelijk zelf te maken door verse tomaten te gebruiken. Doordat je verse producten eet krijg je minder chemische stoffen en minder calorieën binnen en het is lekkerder dan uit een pakje!
 • Minder koolhydraten. De mens stamt af uit de oertijd toen bestond er nog geen pasta of brood, we aten toen meer groente, fruit, vlees en noten. Gooi je koolhydraat inname naar beneden en hierdoor zul jij gegarandeerd afvallen! Koolhydraten zitten in onder andere: Aardappelen, Brood, Pasta en Rijst. Maar ook suiker is een koolhydraat. Dit is één van de beste tips om af te vallen!  
 • Bewegen, bewegen en bewegen. Calorieën verbrand je in rust, maar op een heel laag pitje. Door te bewegen verbrand je veel meer calorieën. Ga in plaats van met de auto, op de fiets naar het werk. Ga eens een stukje wandelen maar stap dan wel flink door. Of (het beste nog) ga hardlopen. Vooral met hardlopen verbrand je super veel calorieën. Dit is één van de beste tips om af te vallen!  

Afvallen tips: Nummer 7 tot en met 10:

 • Vervang je tussendoortjes. Eet je nu een koekje bij de koffie of een stuk/ reep chocolade? Vervang dit dan door iets gezonds. Een stuk fruit is een goed alternatief!
 • Kleinere porties. Verklein je porties, probeer in de ochtend en middag niet meer dan 350 gram voeding binnen te krijgen en in de avond 450 gram. Doordat je je porties verkleind krijg je minder calorien binnen en je maag went na verloop van tijd aan de kleinere porties en daardoor zit je na een tijd ook met de kleinere porties goed vol!
 • Eet eiwit rijk voedsel. Doordat je af gaat vallen door je dieet en door het sporten zullen naast vet ook spieren verbrand worden. Dit kun je verminderen door hoog in de eiwitten te gaan zitten. Vervang een groot gedeelte van je koolhydraten door eiwitten. Denk hierbij aan: Noten, vis, zuivel en eieren.
 • Krachttraining. Hoe meer spiermassa je hebt des te meer calorieën je lichaam per dag verbrand! Elke kilo spier vraagt om 100 calorieën extra per dag, dus ga naar de sportschool en begin met krachttraining!

Dat waren de afvallen tips die ik nu voor je heb! Houdt de website in de gaten voor alles over je gezondheid en meer afvallen tips!

Houdt jezelf deze tips om af te vallen en het afvallen gaat een stuk makkelijker worden met deze afvallen tips!!

(124)

Over de auteur

One thought on “Afvallen tips – De beste tips om af te vallen!

 1. Beste Lilian,Wij hebben als rrebtilaueeau DatingOost (alle9e9n voor singles uit Oost-Nederland) zo nu en dan alleenstaanden die ook wel coaching zouden kunnen gebruiken. We zouden ze graag naar je doorsturen. Omdat je f3f3k in Oost-Nederland gevestigd bent.Met vriendelijke groet,Dating Oost.nl

Comments are closed.